Om Oss
Tjenester
Produkter
Støtte
Hosting
Drift
Telefoni
Kontakt Oss
Hosting
Virtuell Server
Dedikert Server
Colocation
Managed Hosting
Microsoft Programvare
Linux Programvare
hjem kontakt oss kontrollpanel outlook web app webmail fjernsupport

Comtec har gjennom mange år med drift av servere, nettverk og kommunikasjonsløsninger, opparbeidet seg høy kunnskap om drift av små og store serverløsninger. Ved å plassere din server i vårt driftssenter, får du en stabil og sikker tjeneste som du kan stole på.

Serverhosting gir stor fleksibilitet ved at kunden eier eller leier en eller flere servere hos oss, og kan fritt bestemme hvilke programmer / applikasjoner som skal kjøres og hvilken type tilknytning til Internett som er nødvendig.

Det er i praksis ingen begrensninger mht operativsystem eller programvare på slike servere. Vi tilbyr driftsavtaler på maskinvare, der kundens servere står fysisk hos oss med full sikring, sikkerhet og backup. Vi tar også ansvaret for lisenshåndtering om ønskelig.

Managed hosting er ideelt for selskaper som ikke har en intern IT-avdeling, eller ønsker å frigi sine IT-ansatte til å fokusere på andre oppgaver. Mange bedrifter er skeptiske til å overlate forvaltningen av servere over til en hosting leverandør, men de som benytter administrerte hosting-tjenester opplever at IT outsourcing kan spare penger og tid, samtidig som det frigir tid til å fokusere på bedriftens kjernevirksomhet.

VPS - Virtuell Privat Server

En virtuell privat server er en del av en fysisk server. Hver VPS kan kjøre sitt eget fullverdige operativsystem og brukes som en frittstående server.Den virtuelle maskinen kan startes og stoppes uavhengig av de andre maskinene på verten (maskinen) den ligger på.

Comtec har sine servere i et clustret miljø med "failover" for de vituelle maskinene, slik at vi kan sikre høy oppetid for dine servere.

Comtec tilbyr Linux og Windows som operativsystemer på sine virtuelle servere. Bruksområdet for en virtuell server kan være regnskapssystemer, e-post, web og backup.

 

 

DS - Dedikert Server

Leide servere i våre datasenter overvåkes 24 timer i døgnet av vårt driftspersonale. Comtec sine komplette serverløsninger med teknisk support vil gi deg sikkerhet og høy oppetid for dine systemer.

Comtec er SPLA-leverandør, noe som innebærer at vi leier ut Microsoft-lisenser på månedsbasis og har derigjennom mulighet å tilby en senket initialinvestering og totalkostnad.

Vi leverer også Linux som OS på våre servere (CentOS, RedHat, openSUSE, SUSE Linux Enterprise).

 

 


Colocation

Colocation fra Comtec gir deg den maksimale mengden av kontroll kombinert med topp ytelse. Du trenger ikke lenger å tenke på faktorer som sikkerhetskopiering, internettkapasitet, strøm og kjøling. Våre erfarene teknikere overvåker ditt utstyr 24 timer i døgnet og begynner feilretting med en gang et problem oppstår.

Hostingtjenester fra Comtec er svært fleksible og kan tilpasses nøyaktig dine behov.

Ved å overlate din serverdrift til comtec kan din bedrift fokusere på sin kjernevirksomhet.

 

Managed Hosting

Drift av servere og tjenester kan være både tidkrevende og kostbart for små og mellomstore bedrifter fordi det krever både investeringer og kompetanse.

Comtec er eksperter på managed hosting  og kan ta vare på
IT-infrastrukturen din 24x7x365 for å sikre at forretningskritiske
applikasjoner er tilgjengelige hele tiden. Mens vi håndterer din it-drift kan de ansatte fokusere på bedriftens kjernevirksomhet.

Vi tilbyr flere typer SLA avtaler slik at våre tjenster kan tilpasses dine behov.

Microsoft Programvare

Comtec er medlem av Microsoft Service Provider Licensing Agreement Program, noe som innebærer at vi leier ut Microsoft-lisenser på månedsbasis og har derigjennom mulighet å tilby en senket initialinvestering og totalkostnad.

Fordeler med å leie programvare:

  • Enkelt å komme i gang
  • Lave startkostnader
  • Lavere totalkostnad
  • Alltid tilgang til siste versjon
  • Øke eller minske antall lisenser fra måned til måned

Linux Programvare

Vi leverer også Linux som OS på våre servere (CentOS, RedHat, openSUSE, SUSE Linux Enterprise, Ubuntu).

© copyright 2011 Comtec AS
Comtec AS comtec.no
Din totalleverandÝr!