Om Oss
Tjenester
Produkter
Støtte
Hosting
Drift
Telefoni
Kontakt Oss
Tjenester
Comtec Drift
Microsoft Exchange
Microsoft Dynamics CRM
Microsoft SharePoint
Comtec Online Backup
Comtec E-post
Remote Desktop
Remote Application
Virtuell Server
Dedikert Server
Colocation
Webhotell
Support
hjem kontakt oss kontrollpanel outlook web app webmail fjernsupport

Ved å analysere våre kunders behov kan Comtec levere de beste løsningene til våre kunder. Vi leverer tjenester knyttet til applikasjoner og IT-infrastruktur for virksomhetskritiske anvendelser. Innen begge områdene leverer Comtec prosjektledelse, rådgivning, arkitektur og realisering.

Comtec har spesialisert seg på å prosjektere, levere og drifte små og mellomstore bedrifters dataløsninger. Løsningene består i alt fra enkeltstående PC-er til PC-er i nettverk basert på Intels server plattform, med Microsoft og Linux software løsninger.

Hosted Exchange

Med Exchange e-postkonto får du en av markedes beste e-postløsninger. Du får økt fleksibilitet ved tilgang til din e-post via Microsoft Outlook 2007/2010, Outlook Web App (Webmail) eller din mobil.

  • Spam- og virusbeskyttelse
  • Ingen program- eller maskinvare
  • Webbasert kontrollpanel
  • Ingen langsiktige kontrakter (ingen oppsigelsestid)

Hosted SharePoint

Med Hosted Microsoft Sharepoint Services får din bedrift et komplett system som kan erstatte dagens filserver med et brukervennlig system for dokumentforvaltning. I Sharepoint kan du enkelt lage arbeidsområder for prosjekter, møter og løpende arbeidstemaer. Alt dette får du uten å kjøpe lisenser eller servere.

  • Samarbeidsverktøy
  • Dokumentforvaltning
  • Enkelt brukergrensesnitt
  • Solide arkiverings- og lagringsmuligheter
  • Enkle og gode sikkerhetsmekanismer for forretningsinformasjon

 

Hosted Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM er en komplett CRM-løsning, basert på nettskyteknologi, som gir deg tilgang til alt som har med dine kunderelasjoner å gjøre – raskt og enkelt, og uten å måtte investere i ny server eller programvare. I tillegg er den bygget på Outlook-grensesnittet som du kjenner fra før. Dermed trenger du ingen omfattende opplæring, og har enkel tilgang til rapporter, analyser, måltall og alt du måtte trenge for å ha reell kontroll over forretningskontaktene eller markedskampanjene dine.På jobb-PC, hjemme-PC, laptop eller på mobilen; uansett hvor du er har du alltid kundedataene dine tilgjengelig.

Comtec Online Backup

Comtec benytter programvaren til Ahsay som basis for Online Backup-tjenesten. Ahsay er ett av markedets ledende og mest utbredte verktøy for profesjonell og sikker online backup, og tilbyr rik funksjonalitet for brukere og serveradministrator. Dette gjør det enkelt for serveradministratorer å sette opp og konfigurere backup-jobber, samt restore data. Eventuelle klienter kjører backup direkte til datasenteret, der en enkel wizard hjelper brukeren å sette opp backup-jobben, samt tilbyr enkel henting av recovery-filer via web.

I forbindelse med datakommunikasjon skjer dette via 128-bits SSL-tunell. Før dataene overføres, zip’es alle filer og krypteres med en 256-bit datakrypteringsnøkkel, slik at dine data er helt sikre.

 

Webhotell

Comtec tilbyr forskjellige webhotelløsninger som matcher forskjellige krav til f.eks pris og datakapasitet.

Vi leverer Microsoft ISS og Linux sammen med webtjeneren Apache.

Comtec E-post

Comtec leverer også enklere e-post tjenester enn Hosted Exchange. Vi har produkter som "E-post Standard" og "E-post Basic". Disse er POP/IMAP kontoer med et enklere tjenesteinnhold enn Hosted Exchange.

Med E-post Standard får du POP/IMAP, kalender, Outlook WebApp (webmail) og automatiske svar.

Med E-post Basic får du POP/IMAP og et enkelt grensesnitt mot webmail.

 

Remote Desktop og RemoteApp

Med Remote Desktop og RemoteApp får du tilgang til dine filer og applikasjoner når som helst og hvor som helst.

Comtec er SPLA-leverandør,og leier ut Microsoft-lisenser på månedsbasis. Ved å kombinere dette med Remote Desktop og RemoteApp får du tilgang til Microsoft sine applikasjoner fra en hvilken som helst datamaskin (Windows, MAC eller Linux) og du betaler kun per bruker som skal ha tilgang

 
© copyright 2011 Comtec AS
Comtec AS comtec.no
Din totalleverandÝr!